2 yıl sonra “Kitap Şehre Dönüyor”

Tüyap Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, küresel salgının ezberleri bozduğu sancılı bir sürecin ve iki yıl zorunlu aranın ardından kapılarını 39. kez açıyor...

Kitapseverlerin pek çok yayınevini bir arada bulabildikleri, indirimli kitap alabildikleri ve sevdikleri yazarlarla tanışma olanağına sahip olabildikleri kentin en önemli kültürel etkinliklerinden Tüyap Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, küresel salgının ezberleri bozduğu, içe kapalı zorlu bir yaşam biçimini dayattığı sancılı bir sürecin ve iki yıl zorunlu aranın ardından kapılarını 39. kez açıyor.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile düzenlenen fuar, İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Nazlı Eray

Bu yılki sloganı “Kitap şehre geri dönüyor” olarak belirlenen ve “Kitabın Büyülü Dünyası” temasıyla gerçekleştirilecek Tüyap 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Yazarı büyülü gerçekçilik akımının temsilcilerinden Nazlı Eray.

Yurt içi ve yurt dışından 1000’e yakın yayınevinin katılacağı Tüyap 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 300’e yakın kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. İmza günlerinde 2000’e yakın yazar okuyucularla buluşacak.

Fuarla ilgili etkinlik listesi, imza günleri ve ayrıntılı bilgiye istanbulkitapfuari.com adresinden erişebilirsiniz…

Düşünceni Paylaş

Your email address will not be published.

Önceki Hikaye

VakıfBank Kültür Yayınları dört yaşında

Yayınevi

Ekranı Kapat Kitabı Aç

YKY, yayınladığı seçme kitapların arka kapaklarında Aile Saati logosu, web adresi ve “Ekranı Kapat Kitabı Aç”